Din frånvaro värker i hela min kropp

Hej mina fina!
Idag har jag varit på universitetet tillsammans med min grupp för att förbereda inför morgondagens redovisning, som jag inte alls är förberedd eller pepp på, men ska bli skönt att bara bli av med den. Likaså känner jag för tentan som är nästa onsdag, dock betyder det att nästa kurs börjar och den ser jag icke framemot. Även där kommer det vara en trevlig salstenta, redan en månad efter start, så det kommer att gå undan. Inte konstigt att jag är stressad. Suck. På eftermiddagen har jag pluggat och lagat chili con carne. Inte helnöjd med resultatet, men det är nog mest för min dåliga insats med riset. Inte alltid lätt. 
 
Just nu har jag världens ångest inför helgen, jag kommer nämligen gå ut både fredag och lördag, vilket känns dumt på grund av att tentan är på onsdag. Åh. Jag som suttit och tänkt för mig själv att det inte alls kommer vara någon fara eftersom jag börja plugga på tentan i god tid, men jag borde känna mig själv vid det här laget, jag fungerar inte så. Jag får verkligen råplugga på dagen, det är planerat. Och sedan spendera varje vaken tid på resterande dagar till att plugga, tills mina ögon blöder. Ungefär.
 
 
Fått till någorlunda bra frisyr utan att platta håret, vilket jag är nöjd över då jag har plattat det allt för mycket på sistone. Men jag skyller på att det har varit fester och jag inte trivs med lockigt hår på fester. Delvis för att jag drar igenom händerna i håret hela tiden, vilket gör att lockarna inte alls ser bra ut efter ett tag. 

alxxandra.blogg.se

Heartbeats.

RSS 2.0